IDM

LAKBERENDEZÉS
BELSŐÉPÍTÉSZET

IDM
IDM

LAKÁSOK
TERVEZÉSE

IDM
IDM

LAKÓHÁZAK
TERVEZÉSE

IDM
IDM

GYEREKSZOBÁK
TERVEZÉSE 

IDM

Egyedi design megoldások

Az IDM Group szakmai és megbízói körökben is elismert kreatív építészeti, belsőépítészeti és formatervezési feladatokat ellátó tervezőiroda. Munkáinkra és munkatársainkra a magas minőség, megbízhatóság, egyértelmű kommunikáció és precíz munkavégzés jellemző. Célunk kifinomult, átgondolt és egyedi tervek készítése.

IDM GROUP BELSŐÉPÍTÉSZ STÚDIÓ

Célunk, hogy kifinomult, átgondolt és egyedi belsőépítészeti koncepciókat kialakítva kiszolgáljuk Megbízóink igényeit. Olyan belső tereket alakítunk ki, amelyek teljes mértékben megfelelnek Megrendelőink igényeinek és életformájának.

Részletek

Design

A mániánk

Minden esetben az egységes belső tér precíz kialakítására törekszünk a Megrendelő igényeire fókuszálva. Belsőépítészeink számára a belsőépítészet több mint munka! Hivatás, szenvedély, életforma. A design a mániánk!

Több mint lakberendezés

A belsőépítészet többről szól mint a lakberendezés! Ledönti a kereteket, újrahúzza a határokat, hogy végül esztétikailag és funkcionálisan is egységes belső tereket alkosson.

Lakóház tervezés

Belsőépítész tervezőink izgalmas válaszokat adnak a legkülönlegesebb igényekre is. A koncepciót mindig az adott tér adottságainak megfelelően alakítjuk ki.

Lakások belsőépítészete

A lakás vagy apartman tervezésekor figyelembe vesszük annak méretét, fekvését, környezetét és ezeket mind összehangoljuk a Megrendelő igényeivel.

Megtervezzük, amire még álmában sem gondolt volna!

Kapcsolat

BELSŐÉPÍTÉSZETI REFERENCIÁK

A belsőépítészet szerepe lakóingatlanok esetében másként definiálódik mint az üzleti tereknél. Itt minden funkciónak az egyén, a család igényeit és mindennapjait kell szolgálnia. Minden bútornak meg kell találni a saját helyét, hogy szinte észrevétlenül, tökéletesen kézre álljon. Mindezt úgy, hogy tökéletesen illeszkedjen a belsőépítészeti koncepcióhoz.

Részletek

Hogyan dolgozunk

Számunkra fontos, hogy Megbízók minden alkalommal, minden találkozással egy kicsit többet kapjanak és a közös munkánk végére másképp tekintsenek egy székre, egy lámpára, egy kilincsre, a formákra, a designra. Már ne csak egy „idegen” szó legyen a „design”!
Az IDM Group Belsőépítész Stúdiónál minden nap azon dolgozunk, hogy Megrendelőink számára megalkossuk azt az életteret, amelyre kompromisszumok nélkül igazi otthonként tekinthetnek.

Részletek

BELSŐÉPÍTÉSZETI TERVEZÉS VÁLLALKOZÁSOKNAK

BELSŐÉPÍTÉSZETI TERVEZÉS VÁLLALKOZÁSOKNAK

Az üzleti funkciójú tereknél a belsőépítészet másként definiálódik, mint lakóingatlanok esetében. Egy jól kialakított belső tér nem csak esztétikus, hanem profitot is termel. Belsőépítészként meg kell találnunk az érzékeny egyensúlyt a formák és funkciók között, legyen szó lakóterek, éttermek, szállodák, múzeumok vagy irodák enteriőr tervezéséről.

Részletek